Известие

Collapse
No announcement yet.

Повишен разход...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    Примера ми беше кофти...Имам некви спомени, че някой беше споменал че като му намалее количеството в резервоара и помпата изкл или нещо такова ставаше...Тоест...Слагаш 30литра гориво и караш 200км. и остават 10литра обаче понеже са само 10л. помпата не иска да работи и съответно колата загасва.... Тоест реално ти е дала разход от 10/100км. ама заради такъв проблем ти си мислиш че тя ти е похарчила повече...Ест. след няколко зареждания това ще бъде забелязано...

Друго е дали си сигурен от къде зареждаш...Да не би да си уцелил кофти гориво
    Мойта помпа направо изсушава резурвоара......свалял съм я преди време заради енди маркучи, който ми създаваха ядове и тогава спираше да върви на 1/2 резурвоар но даваше разход 6.2л. с зглъхване и претрисане... знам къде и лепне цетката...на дъното...
    А що се отнася за бензина последните 2- пъти, когато забелязах, че похапва много прилично...зареждах от едно и също ОМВ.......не вярвам да е кофти бензина....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Мойта помпа направо изсушава резурвоара......свалял съм я преди време заради енди маркучи, който ми създаваха ядове и тогава спираше да върви на 1/2 резурвоар но даваше разход 6.2л. с зглъхване и претрисане... знам къде и лепне цетката...на дъното...
      А що се отнася за бензина последните 2- пъти, когато забелязах, че похапва много прилично...зареждах от едно и също ОМВ.......не вярвам да е кофти бензина....
      опааааааааааа смени доставчика и виж дали ще има разлика, навремето с 155цата и на мен ми даваше космически разходи от OMW то на Люлин на тунела.
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        опааааааааааа смени доставчика и виж дали ще има разлика, навремето с 155цата и на мен ми даваше космически разходи от OMW то на Люлин на тунела.
        проблема не е там, ако става въпрос за количество......вторият път зареждах с туба и няма как да са ме минали....

Comment

проблема не е там, ако става въпрос за количество......вторият път зареждах с туба и няма как да са ме минали....
          Старо куче си Бобка ,признал съм те отдавна.
          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
            Старо куче си Бобка ,признал съм те отдавна.
            А бе мани....нещо се излагам..повече аеробиони в колата няма да слагам....сутринта гледам овлажняват тия маркучи на бензин дето ти ги сменя наскоро(макар, че ги сменях ппролета същите...явно менте са ми дали)...та сега ще ги сменя да видим ама от там да изтечат близо 7л. ...мама му стара не ми се вярва....и аз да не усетя мириз....или съм загубил обоняние...или шибаният аеробион е отклонил мириса в купето.....ще видим до къде ще го докарам ...ще засичам пак....и ако не.....скачаме на ламбда сонда....
            Last edited by Бобби; d.m.y г., 17:13.

Comment

А бе мани....нещо се излагам..повече аеробиони в колата няма да слагам....сутринта гледам овлажняват тия маркучи на бензин дето ти ги сменя наскоро(макар, че ги сменях ппролета същите...явно менте са ми дали)...та сега ще ги сменя да видим ама от там да изтечат близо 7л. ...мама му стара не ми се вярва....и аз да не усетя мириз....или съм загубил обоняние...или шибаният аеробион е отклонил мириса в купето.....ще видим до къде ще го докарам ...ще засичам пак....и ако не.....скачаме на ламбда сонда....
              Аз само 1 маркуч смних,другите не мога на този етап д аги достигна.При мене продължава да си мирише на бензин.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                Аз само 1 маркуч смних,другите не мога на този етап д аги достигна.При мене продължава да си мирише на бензин.
                Значи ти е слаб ароматизатора!
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                    Една порция боб на гъсто и е готов
                    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
                      Една порция боб на гъсто и е готов
                      А на тебе 100 тояги и един спукан радиатор и ти си готов Ники.

Comment

Working...
                      X